Programomtaler

Ferie med vand på tre sider. Isefjord, Kattegat og Storebælt – det er, hvad en ferie i Odsherred byder på.
Manden fra Dresden. Ulbrich er en solid og kraftfuld schlagerstjerne, som med tyve år på bagen, stadig lige mangler det helt store gennembrud. Ingen i branchen er dog i tvivl, Ulbrich har det, der skal til, og det er et spørgsmål om timing – den rette sang på rette tidspunkt, før Ulbrich ryger til tops på hitlisterne.
Han har teater i blodet med en far, der var instruktør og teaterchef og en mor, der var skuespiller og leder af byens teaterskole.
Hvis der er noget, der kendetegnet politik, så er det gentagelser. Hver år skal der forhandles finanslov, forlig skal justeres, der skal første-, anden- og tredjebehandles osv. osv.
e-Banking, hvad dækker det over? Hvilke betalingsformer er der tale om? Er det usikkert eller bare praktisk? Hvad med Dankortet? Er det også på vej væk for ikke at tale om mønter og sedler.
Det er almindeligt kendt, at det er lidt lettere at skyde med Over and Under i forhold til Side by Side. Alle konkurrenceskytter skyder eksempelvis med Over and Undere.
I 2005 åbnede Colonic – en eksklusiv tarmskylningsklinik, der ligger lige overfor Rundetårn i hjertet af København.
De to rejsekammerater; Tomas Villum og Jonas Schmidt, har atter pakket kufferten.
I dansk teater findes der en sand underskov af talent, der laver mange alternative teaterprojekter og afsøger nye genrer.
Digteren Søren Ulrik Thomsen er blevet udnævnt til ny sekretær for Det Danske Akademi, der kan betegnes som Danmarks højeste litterære forsamling.
Side 1 ud af 227
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.