Om 4 minutter
Juice it up
 
 

Programomtaler

Fiskemagasinet er taget med Børnenes Lystfisker Akademi på tur. Foreningen tilbyder fisketure til alle børn, og socialt udsatte børn kan søge om friplads på turene, så det er gratis at deltage.
Anne-Vibeke tager i dette program på campingferie i Aarhus, der i 2017 er Europæisk Kulturhovedstad.
Tenerifes sydkyst har gennem årtier tiltrukket solhungrende danske vinterturister. Kun få bruger dog ferieøens potentiale, og endnu færre er klar over, at begrebet ”turisme” opstod ved Puerto de la Cruz på den frodige nordø.
Denne gang skal vi med André Rieu til Sao Paul. De fleste kender Brasilien som det Samba-glade land med det temperamentsfyldte farverige folk.
Bo Levesen er biolog og åmand. Her viser han os Højen Å ved Vejle.
I dette andet program om busrejsen til Polen, besøger vi Polens stolte hovedstad Warszawa, der er en topmoderne by, men også bærer præg af en meget omstridt historie.
”Gensyn på dk4” giver mulighed for at se eller gense skatte fra dk4’s tv-arkiv. 
Michael Kratz har de seneste år været ude på lidt af et musikalsk eventyr, og er klar med det længe ventede followup-album til første soloudgivelse, Cross That Line.
Verdens største børneteaterfestival finder sted hvert år et sted i Danmark. Flere hundrede teaterforestillinger for børn og unge bliver spillet ganske gratis. I år holdes festivalen, der samler deltagere fra hele verden, i Sønderborg.
Som Danmarks første kvindelige impresario var Lise Sæderup i 1975 med til at skabe de legendariske ”Syng Med”-aftener i Aalborg Kongres & Kultur Center, som stadig fylder hallen flere gange årligt.
Side 1 ud af 231
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.