Programomtaler

Han ligner gennemsnitsdanskeren. Rund, mild og hyggelig. Men tag ikke fejl. Bag det lune ydre og det forekommende smil gemmer sig en skarp satiriker, der har meget på hjerte og sprogligt talent til at udtrykke det.

Han begyndte i skolen, først foran katedret, siden bagved. Men så blev han skuespiller, tekstforfatter og dramatiker – og Årets Revykunstner allerede i 1982.

Siden har han boltret sig i mange kroge af dansk teater. Hans erindringsbog ”I ly af latter”, der udkom sidste år, slutter med, at når han engang skal forlade verden, ønsker han ikke at blive begravet. ”Spred mig”, skriver han. ”Det har jeg altid selv gjort”.

Flemming Jensen er gæst hos Henrik Lyding i dette ”Teatermøde”.
Programrækken "Dansk-tysk med Matlok" er i forbindelse med det tyske udvalg den 24. september udvidet med en række ekstraprogrammer under overskriften „Tysklands valg – Europas skæbne“. I disse programmer sætter dk4 og Siegfried Matlok fokus på det valg, der både er yderst vigtigt for Tyskland, men også for Danmark, ja for hele Europa.
Campingmagasinet tager hul på den kommende sæson på Skandinaviens største ferie- og campingmesse, for at tage pulsen på danskernes næste campingferie.
Countrymusikken har fundet sit publikum i Danmark, hvilket affødte, at der for første gang i 20 år blev afholdt countryfestival i Aalborg Kongres & Kultur Center.
Der er hele to Melodi Grand Prix-vindere på besøg i denne udgave af Sommersang i Mariehaven.
I 1983 vandt Gry det danske Melodi Grand Prix. Men hun har mange andre strenge at spille på.
De fleste teaterforestillinger har et manuskript. Fra Holberg og fremefter. Alle disse manuskripter og meget mere befinder sig på Det Kgl. Bibliotek.
Den syngende politibetjent. Caro Merz vil trods succes på scenen ikke slippe sin civile karriere hos ordensmagten i Rhienland Pfalz.
Mik Schack kan høre musik, men ikke hvor musikken kommer fra, da han går rundt i den almene boligafdeling Hedelyngen i Herlev.
Når vi viser disse herlige gensyn fra Mariehaven, kan man nogle gange blive indhentet af virkeligheden. I dette program kan man bl.a. opleve Thorkild Vesth, der takkede af efter længere tids sygdom i 2014, når Brødrene Vesth bl.a. spiller den elskede vise ”Veras Vinterven”.
Side 1 ud af 223
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.